test.gif
 
 

Geert en Jeroen kijken verder dan taal- en tikfouten. Ze denken mee na over de beste bewoordingen, over een taal die iedereen spreekt en verstaat. Het resultaat is een foutloze maar vooral ook sterke tekst. Met oog voor detail verzorgen ze niet alleen prima redactiewerk, maar staan ze ook garant voor duidelijke afspraken en gerespecteerde deadlines.


— Eva Drees
pers & communicatie Muntpunt
www.muntpunt.be

 

De redacteuren van ControlTaalDelete blinken uit in elk aspect van het vak. Ze zijn nauwgezet, creatief, toegewijd en stressbestendig. Ze gaan grondig te werk, mét respect voor de oorspronkelijke auteur. Ze geven teksten schwung, maar houden te allen tijde de boodschap scherp in het oog. Op en top professionals zijn het. En aardige jongens.


— René van Munster
chef eindredactie De Morgen Zeno en Boeken
www.demorgen.be

 

Niet alleen zijn de redacteuren van ControlTaalDelete enthousiaste taalfreaks. Niet alleen zijn ze flexibel en snel. Niet alleen leveren ze foutloze teksten af die vlot lezen. Een opdracht behandelen ze nooit als zomaar een opdracht. Ze denken actief mee en brengen zo elke tekst naar een hoger niveau. Zodat auteurs trots worden op hun eigen woorden, die nog steeds als de hunne aanvoelen, maar toch net dat tikje anders zijn.   


— Sarah Theerlynck
Uitgeverij Lannoo
www.lannoo.be

 

Contact

Jeroen Duvillier, Geert Van der Hallen & Nathalie Tabury
info@controltaaldelete.be
+32 479 13 46 78